COACHING: Mindre Brus och Öronsus – 5 videoträffar via Zoom

4 895 kr

Lider du av att det tjuter, susar eller ringer i öronen?

Låt dig bli coachad av Peter Wilhelmsson till att förbättra dina besvär!

Programmet Mindre Brus och Öronsus Grupp-Coaching är ett genombrott för alla som vill förstå och förbättra sina öronbesvär. Programmet löper över två månader, för bättre neurologisk hälsa, med fokus på örats och hjärnans anatomi, fysiologi, kemi och neurologi.

Programmet inkluderar övningar för att övervinna psykologiska hinder, inbäddade mönster, traumatiska inpräntningar samt ”tapping” och strategier för en friskare hjärna som beskrivs i boken: Rädda Din Hjärna Nu.

Bonuserbjudande för alla som anmäler sig till Mindre Brus och Öronsus före den 1 juni 2022:

  • 2 Extra Zoomträffar med frågor och svar under juli månad.
  • Personanpassad strategi för varje deltagare som genomgår kursen, oavsett om man lämnar in blodanalysinformation eller inte.
  • Pengarna-tillbaka-garanti. Du har inget att förlora eller riskera. Du får pengarna tillbaka om du är inte nöjd med informationen och förbättring av hälsotillståndet om du genomgår programmet och  självbehandling.

Jag lyckas oftast där andra inte gör det, eftersom jag kombinerar flera beprövade metoder samtidigt och låter dessa samverka för att förbättra tillståndet.

Fullständig information och kostnader för coachingen kan läsas >>här.

Efter köp kommer du få ett mail där du ombeds fylla i ett formulär om dina besvär. Svaren används för att kunna individanpassa Zoom-coachingen.

Payson Logo

 

I lager

Mängdrabatt: 3-9 valfria böcker: 20%, 10-19 böcker: 30%, 20 böcker eller fler: 40%.