fbpx

Snabbare Starkare Friskare

329,00 kr

Snabbare Starkare Friskare – Med Integrativ Idrottsnutrition är till för dig som vill ha vägledning när du tränar, oavsett om du tränar som glad motionär för att springa tjejmilen, inför ditt första Vasalopp, en Klassiker eller tillhör eliten. Boken innehåller omfattande information om och hundratals tips på hur du kan kombinera näring och träning för bättre prestation och hälsa samt hålla dig frisk och skadefri. 

FÖRFATTARE: PETER WILHELMSSON.

Häftad.

Snabbare Starkare Friskare finns även som nedladdningsbar PDF

Artikelnr: 88223 Kategori:

Beskrivning

Snabbare Starkare Friskare – Med Integrativ Idrottsnutrition.

Snabbare Starkare Friskare – Med Integrativ Idrottsnutrition är till för dig som vill ha vägledning angående vad du ska tänka på när du tränar, oavsett om du tränar som glad motionär för att springa tjejmilen, inför ditt första Vasalopp, en klassiker eller tillhör eliten.

Boken ger dig omfattande information om hur du kan kombinera näring och träning för bättre prestation och hälsa.

Du får hundratals praktiska tips för alla som tränar uthållighet för att hålla dig frisk och skadefri och ger dig över 600 sidor laddade med tips för dig som vill bli snabbare, starkare och friskare!

Snabbare Starkare Friskare – Med Integrativ Idrottsnutrition är ett ett uppslagsverk för hur du väljer en kraftfull hälsosam kost och effektiv och säker användning av kosttillskott.

Boken är en komplett, inspirerande och kunskapsintensiv guide till dig som vill må och prestera optimalt och som bidrar till kunskap om hur du kan hålla dig frisk och skadefri långt upp i åren.

OBS! Du bör alltid kontakta läkare och/eller terapeut vid ovanliga symtom eller besvär. Om en person är sjuk bör han eller hon besöka legitimerad läkare för att få en diagnos.

Författare

Peter Wilhelmsson

Peter Wilhelmsson är en av Sveriges främsta experter inom näringsmedicin och har mer än 40 års erfarenhet av näringsmedicinsk behandling och lång erfarenhet av funktionsmedicin och friskare livsstil. Han har specialkompetens inom föryngrings- och funktionsmedicin från The American Academy Anti-Aging Medicine och the Institute of Functional Medicine. Peter har ett passionerat förhållande till hälsa, kost och träning och lever sin livsstil varje dag. I över 40 år har Peter utövat långdistanslöpning och andra idrotter.

fil. Kand, fil Mag. Naturläkare (SNLF), Näringsmedicinare (NMTF), certifierad i både anti-aging medicin (ABAAHP, FAARM) och funktionsmedicin (IFMCP), författare till 14 böcker, och föreläsare. Mer om Peter Wilhelmsson »

Ytterligare information

  • Antal sidor: 598.
  • Upplaga: Andra upplagan.
  • ISBN: 9789198329308.