Kurser

Kognitiv Resiliens – 9 videolektioners kurs om bättre hjärnhälsa

Glömmer du nycklarna, mobiler, namn? Lider du av minnesförlust, hjärndimma? Är du orolig för att utveckla demensbesvär?

Då är den här kursen något för dig!

Kognitiv Resiliens kursen är en vägledning till en mycket bättre kognitiv funktion som ger massor av tips om hur man både förebygger och förbättrar diverse symptom som tyder på nedsatt hjärnfunktion. Kursen sammanfattar boken, Rädda Din Hjärna Nu, betonar och förklarar de allra viktigaste, samt ger många värdefulla praktiska tips. Kursen gör att demensbesvär är både lättare att förstå, hantera och förbättra.

Kursen innehåller 9 videolektioner som vardera är mellan 20-35 minuter långa.

Immunresiliens: Bättre än att boosta ditt immunsystem

Du kan bättre motstå livets hårda vindar med en starkare resiliens!

Ta din immunitet till nästa nivå: Du kan återställa din immunresiliens på 90 dagar.

En åttastegs minikurs med videolektioner samt infodokument och frågeformulär att ladda ned, allt för att skapa ett starkare och mer balanserat immunsystem.

Bygg immunresiliens med hjälp av kost och näring

Stå bättre emot när infektioner slår emot dig - bygg en bättre immunresiliens!

Allt för ofta sjuk? Trött på att ha ett svagt immunförsvar?

Bygg immunresiliens och bättre immunitet med hjälp av rätt kost och näring. Kursen består av 1 kraftfull videolektion i hur du håller ditt immunförsvar på topp med hjälp av dieter, livsmedel, kryddor och kosttillskott.

NÄR DU BETALAT

OBS! När din betalning till en kurs gått igenom kommer du att få inloggning till kurssidan med videolektionerna och det nedladdningsbara materialet. Din kurs visas på en sida som bara du som betalande kursmedlem har tillgång till. Du behöver vara inloggad för att komma åt sidan.

När du betalat får du ett mail med inloggningsdetaljer (glöm inte att titta i spamkorgen). Du hittar länk till din kurs i toppmenyn högst upp under Mina kurser alternativt här nedan.