Medlemskapsnivå

Du har valt medlemsnivå Immunresilienskurs.

Priset för medlemskap är nu $0.00.


Kontoinformation Har du redan ett konto? Logga in här

LÄMNA DETTA TOMT

Integritetspolicy


Integritetspolicy

Vilka är vi

Våra hemsidesadresser är https://www.powhealthplus.com och https://www.powhealthgo.com.

Insamling av information

Vi samlar in viss information från dig när du kontaktar oss via ett kontaktformulär, uppger din e-postadress, via telefon, anmäler dig till en kurs eller annan aktivitet eller handlar i webbutiken. Uppgifterna som samlas in är de data du tillhandahåller oss, inklusive men inte begränsat till ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer och / eller adress. Vidare, när du besöker vår webbplats, tar vi automatiskt emot och sparar information från din dator och webbläsare genom ”cookies” (se vår cookiepolicy vilka cookies som sparas).

Dina rättigheter

Dataskyddsförordningen (GDPR) Dataskyddsförordningen (The General Data Protection Regulation) skyddar dina grundläggande rättigheter och friheter, särskilt din rätt till skydd av personuppgifter.

GDPR innebär bland annat att du har rätt att få information om och bekräftelse på om vi behandlar personuppgifter som rör dig, och i så fall få tillgång till dessa personuppgifter.

Du har rätt att få felaktiga personuppgifter som rör dig rättade av oss utan onödigt dröjsmål. Du har även med beaktande av ändamålet med behandlingen rätt att i vissa fall komplettera ofullständiga personuppgifter.

Du har rätt att under vissa omständigheter få dina personuppgifter raderade av oss, t.ex. om personuppgifterna inte längre är nödvändiga för att uppfylla de ändamål för vilka de samlades in, eller om personuppgifterna behandlats på ett olagligt sätt.

Om du t.ex. bestrider personuppgifternas korrekthet kan du kräva att vi begränsar behandlingen av dem under den tid det tar för oss att kontrollera om uppgifterna är korrekta. Du har även rätt att göra invändningar mot behandlingen av dina personuppgifter.

Du har rätt att under vissa omständigheter få ut de personuppgifter som du lämnat till oss och som rör dig i ett elektroniskt format som är allmänt använt. Du har rätt att överföra sådana uppgifter till annan personuppgiftsansvarig (dataportabilitet).

Om du har synpunkter på vår behandling av dina personuppgifter, vill få felaktiga personuppgifter rättade, begränsa eller få dina personuppgifter raderade, är du välkommen att kontakta oss. Du har också rätt att lämna in klagomål till Datainspektionen.

Vilken personlig data samlar vi och varför samlar vi den

Kommentarer

När en besökare lämnar en kommantar på vår hemsida sparar vi den information som visas i kommentarsformuläret. VI sparar även besökarens IP-adress och webläsare-agentsträngen för att motverka spam.

En anonymiserad sträng skapas från din e-postadress (kallad hash) som kan ges till en Gravatarservice för att se om du använder en sådan. Integritetspolicy för Gravatarservice finns här: https://automattic.com/privacy/. Efter att din kommentar godkänts blir din profilbild synlig tillsammans med din kommentar.

Kontaktformulär

När du sänder oss ett meddelande via e-post eller vårt kontaktformulär sparar vi den informationen så länge som vi behöver för att kunna besvara din fråga och följa upp vår kommunikation. Du kan när som helst be oss ta bort vår kommunikation och din information.

Nyhetsbrev

När du anmäler dig till våra nyhetsbrev uppger du din e-postadress och i vissa fall även ditt namn. Dessa uppgifter lagras inte how powhealthplus.com utan lagras hos vår leverantör av nyhetsbrev AWeber.

Du kan när som helst ta bort din prenumeration på nyhetsbrev och då samtidigt din lagrade information hos AWeber.

Läs mer om din personliga säkerhet och hur AWeber arbetar för att säkerställa den:

När du handlar

När du handlar i webbutiken sparar vi din information för att kunna hantera och processa din beställning samt för följa lagar för redovisning och för att fullfölja andra juridiska och säkerhetsmässiga åtaganden.

Du har även möjligheten att skapa ett kundkonto i webbutiken. Då lagras dina kund- och orderuppgifter i databasen. Den informationen kan vara till hjälp när du återvänder till din webbshop och kan underlätta beställning och betalning nästa gång du handlar. Om du tidigare skapat ett kundkonto kan du när som helst be oss ta bort denna information.

OBS! Du kan även handla utan att skapa något kundkonto. Då använder du gästkassan som tillåter dig slutföra köpet utan att skapa ett konto. Du är dock fortfarande skyldig att ange viss grundläggande information för att slutföra ordern, men informationen lagras inte för återanvändning.

Observera att de uppgifter du uppger för att betala med kort inte lagras hos powhealthplus.com. De lagras hos Stripe och PayPal.

Google Analytics

Google Analytics är ett webanalysverktyg som erbjuds av Gppgle som spårar och rapporterar webtrafik.

Google använder den informationen för att spåra och sätta samman hur våra hemsidor används. Denna informarion delas med andra Google-tjänster. Google kan använda den insamlade informationen för att kontextualisera och personanpassa annonser i sitt eget annonsnätverk.

Google Analytics är för närvarande avaktiverad på denna hemsida.

För mer information om hur Google hanterar privat information var god besök Google Privacy & Terms web page: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Facebook

Vi använder Facebook för marknadsföring, kommunikation och utbildning i Facebook-grupper.

Administratörer av Facebook-sidor och Facebook-grupper lyder under GDPR. Administratörer och Facebook delar på ansvaret för den data som samlas in om användare. Administratören av en Facebook-grupp har bland annat möjligheten att via cookies och andra verktyg anonymt samla statistik om de som besöker en sida eller grupp.

Generellt gäller att för att kunna erbjuda Facebook-produkter till dig måste Facebook behandla viss information om dig. Vilka informationstyper Facebook samlar in beror på hur du använder deras produkter. Du kan exempelvis ta reda på hur du får åtkomst till och tar bort information som Facebook samlar in genom att gå till Facebook-inställningarna. Läs mer under https://www.facebook.com/about/privacy/update

Facebook lagrar viss information i USA, viss information inom EU/utanför USA. Facebook lagrar vissa cookies i sina datacenter medan andra cookies kan lagras på användarens dator. Varje gång en ny Facebook-sida eller Facebook-grupp skapas kan Facebook samla data om besökare via cookies. I vår Cookiepolicy-sida ser du vilka cookies som powhealthplus.com använder.

När du besöker vår Facebook-sida eller Facebook-grupp och sedan agerar (t.ex. köper något), aktiveras Facebook-pixeln och åtgärden rapporteras. På så sätt vet vi när du agerat efter att du exempelvis har sett vår Facebook-annons. Vi kan även nå dig igen med hjälp av en anpassad målgrupp. När fler och fler konverteringar inträffar på vår webbplats blir Facebook bättre på att visa annonser för användare som mer sannolikt vidtar vissa åtgärder. GDPR tvingar alla besökare att godkänna att hemsidan som de besöker får via Facebooks pixel återannonsera och analysera insamlad data i syfte av att exponera relevantare annonsering gentemot besökaren på Faceook.

Dataskydd är centralt för Facebook-företagen (Facebook och Messenger, Instagram, Oculus och WhatsApp). Facebook följer den gällande dataskyddslagen i EU, vilket inkluderar GDPR.

https://www.imy.se/lagar--regler/dataskyddsforordningen/tredjelandsoverforing/sa-har-paverkar-schrems-ii-domen-overforingar-till-tredje-land/

https://www.facebook.com/business/news/updating-our-international-data-transfer-mechanisms/

Mer från Facebook och skydd av personlig information

https://www.metamatrix.se/schrems-ii-domen-slutet-for-google-analytics/

Kakor/Cookiepolicy

Vi använder kakor/cookies för att förbättra tillgången till vår hemsida och för att identifiera återkommande besökare. Vår användning av cookies är generellt inte kopplad till information som kan identifiera dig personligen på något sätt. Var god se hela vår Cookiepolicy-sida för mer information.

Inbäddat innehåll fråm andra hemsidor

Artiklar på den här hemsidan kan innehålla inbäddat innehåll (video, bilder, artiklar, etc.). Inbäddat innehåll från andra hemsidor beter sig på exakt samma sätt som om besökaren hade besökt den andra hemsidan.

Dessa hemsidor kan samla information om dig, använda cookies, bädda in tredjepartsspårning och övervaka ditt interagerande med detta inbäddade innehåll inklusive spårning av av ditt interagerande med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på den hemsidan.

Överföring av personuppgifter till tredje land

Vi behandlar främst personuppgifter på servrar inom EU / EES och England. Vår hemsida ligger på ett webhotell i England. England har en pågående Brexit-process. Europakommissionen har inlett ett arbete med att tillåta överföring av personuppgifter över gränser utanför EU, eller fortsatt överföring från eller till en part utanför EU utan vidare godkännande (Article 45(1), GDPR). https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/brexit_en och https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/adequacy-decisions_en

Viss information lagras på server i USA, exempelvis ditt namn och din e-postadress när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Den tjänsten sköts av företaget brev AWeber. Nivån på informationsskydd i länder utanför EU / EES kan vara lägre än vad som erbjuds inom EES. När vi överför personuppgifter till tredje land kommer vi att genomföra lämpliga åtgärder under GDPR för att säkerställa att din personliga information förblir skyddad och säker.

Läs mer om din personliga säkerhet och hur AWeber arbetar för att säkerställa den:

https://www.internetlawexpert.co.uk/facebook-administrator-liable

Informationsskydd

Vi behandlar endast personuppgifter för de ändamål för vilka de samlades in och som anges ovan. Personuppgifterna behandlas inte längre än vad som är nödvändigt för det särskilda ändamålet eller enligt vad som krävs enligt gällande EU- eller medlemsstatslagstiftning. För exakta behållningstider för olika typer av personlig information, vänligen kontakta oss genom att använda e-postadressen nedan.

Vi tar en rad säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter. Servrarna som används för att hantera personligt identifierbar information lagras i en säker miljö och tillgången skyddas fysiskt och logiskt.

Hur länge vi sparar din information

Om du lämnar en kommentar sparas kommentaren och dess metadata tills vidare. Detta för att kunna se, godkänna och följa upp kommentarer automatiskt istället för att hålla dem i en moderationskö.

När du sänder oss ett meddelande via e-post eller vårt kontaktformulär sparar vi den informationen så länge som vi behöver för att kunna besvara din fråga och följa upp vår kommunikation.

Du kan när som helst be oss ta bort denna kommunikation och din information.

Vilka rättigheter har du över din information

Om du har lämnat kommentarer eller har sänt oss meddelanden eller annan information kan du begära att all sådan information tas bort. Du kan även begära en exportfil med den personliga information som vi har lagrat om dig. I vissa fall kan vi inte skicka en sammanhängande fil med alla dina uppgifter. I sådana fall kommunicerar vi det klart och tydligt.

Detta inkluderar inte någon information som vi behöver lagra för administrativa, juridiska eller säkerhetsmässiga skäl.

Var sänder vi din information

Besökares kommentarer kan kontrolleras genom en automatisk spamtjänst.

Ägare, ansvar och kontroll av din information

Peter Wilhelmsson Health Consulting AB kontrollerar din personliga information enligt de syften som beskrivs ovan. Om du har några frågor angående vårt handhavande av personlig information, var god kontakta oss via nedanstående e-postadress. Du kan även använda den e-postadressen för att ha invändningar om vårt handhavande av information, få information om vilken personlig information som vi processar gällande dig eller uppdatera, flytta eller begära borttagning av din personliga information.

Peter Wilhelmsson Health Consulting AB
Peter Wilhelmsson
Strand 25
791 92 Falun
Sverige
E-mail peter [[ at ]] powhealthplus.com

Läs mer på Integritetsskyddsmyndigheten