fbpx

RÄDDA DIN HJÄRNA NU

ETT FUNKTIONSMEDICINSKT PERSPEKTIV

AV PETER WILHELMSSON OCH HAYDE BOLOURI

Vår hjärna är kroppen mest värdefulla organ. Optimal hjärnfunktion är nödvändigt för att klara av att leva och utvecklas i vårt moderna samhälle.

Rädda Din Hjärna Nu – Ett funktionsmedicinskt perspektiv är en informationsrik bok som ger dig information och råd hur du kan förbättra din hjärnfunktion. Boken fokuserar på trasig hjärna, nedsatta kognitiva funktioner, demenssjukdomar och hur du kan förebygga och förbättra dessa tillstånd. Boken innehåller även värdefulla tips och råd vid andra besvär kopplade till en trasig hjärna.

NÅGRA ORD OM BOKEN

Fantastisk bok! Lättläst och välskriven, rikt och vackert illustrerad bok som inspirerar. Man vill inte släppa den! Fascinerande läsning om hjärnans komplexitet, och hur man sköter om den för optimal funktion.
Sanna Ehdin
Ph.D., immunolog, författare av 15 hälsoböcker, bl.a. Den Självläkande Människan
Hjärnan är vårt mest magiska universum. Boken ger dig djup kunskap om vår komplexa hjärna, samt verktygen att öka din livskvalitet.

Bitten Jonsson
Addictionspecialist och författare av flera böcker, bl.a. storsäljaren Sockerbomben
Äntligen litet ”ljus i tunneln” vad det gäller en av tredje millenniets snabbast växande sjukdom, svårt plågsam för individen och hela familjen och ytterst kostbar för samhället.
Stig Bengmark
Internationellt känd kirurg, forskare, medicinprofessor och författare
En intressant bok med revolutionerande kunskap kring samspelet mellan mage och hjärna och hur vi håller oss friska.

Azin Farid
leg. läkare, specialist i allmänmedicin
Högaktuell, lättläst och mycket informativ bok om vår fantastiska hjärna och hur vi med livsstilsfaktorer kan påverka både dess funktion och livslängd.
Birgitta Brunes
leg. läkare, specialist inom hjärnfunktionen, MS samt författare