fbpx
POW Health Plus Blogg

World Council for Health Symposium 2022

En god vän, näringsforskaren, Dr. Rob Verkerk från England reste nyligen till Brasilien för att vara en av många föreläsare vid World Council for Health Medicos Pela Vida (30/6 – 3/7). Han delade med sig intressanta slutsatser från studier av 18,500 som är deltagare av en oberoende kontrollgrupp som inte har tagit sprutor de senaste 2 åren. Man samlar data nu från över 300,000 personer runt om i världen, granskar och publicerar detta pga. varken medicinska tidskrifter, regeringar, forskargrupper, eller vaccinforskningsenheter samlar och jämför data mellan de som har taget flera sprutor och de som inte har tagit sprutor.

Målsättningar har varit att samla in hälsodata från SARS-CoV-2-vaccinfria personer från många länder, en kontrollgrupp som hittills saknades. Målsättningen är att följa, samla, analysera och publicera information som jämför SARS-CoV-2-vaccinerade och icke vaccinerade; på så sätt möjliggöra oberoende och transparent, jämförande analys av massvaccinationspolitiken.

Man vill också ge stöd till SARS-CoV-2-vaccinfria personer och grupper mot diskriminering och skada och vädja för människors fria val att bestämma över sin kropp och hälsa.

Några intressanta slutsatser från analys av information från denna grupp:

  • 70% av gruppen som inte har tagit sprutan intar regelbundet kosttillskott eller/och läkemedel för att förebygga besvär från insjuknande av Covid 19. Det kan vara flera av dessa: Ivermectin, Hydroxyklorokin, A, B, C eller D vitaminer, Quercetin, örter, m.m.
  • Mindre och mildare besvär jämfört med de som har tagit sprutan.
  • Mycket sällsynt med allvarliga eller svåra reaktioner från Covid 19 som har krävt sjukhusvistelse.
  • Stark ökning 2021 jämförd med 2020 av behov av vård för psykiskt relaterade besvär hos både de som tog och icke tog sprutorna. Hela 4,2 miljoner i England sökte hjälp med besvären, troligtvis främst pga sviterna från restriktioner, förlust av inkomster och arbete, konkurser, ensamhet, samt diskriminering.
  • Att bära mask gav ingen skydd från insjuknande från Covid 19.

Flera detaljer, föredrag och artikel kan hittas vid Controlgroup.coop, och anhinternational.org.

POW Health Plus Blogg